Staanplaats mobilhome Limburg

Staanplaats mobilhome Limburg

Het hele jaar open
Groene omgeving
Honderd camperplaatsen

Bent u op zoek naar een staanplaats voor uw mobilhome in Maastricht in Limburg? Camperplaats Maastricht biedt honderd plaatsen aan die speciaal uitgerust zijn voor uw mobilhome. Wij hebben heel wat faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. U kunt bij ons op elk moment van de dag aankomen en terug vertrekken. Zoekt u een plekje voor één nacht of langer? Bij ons kunt u altijd terecht! 

camperplaats

Wil je graag meer weten?

Een ruime staanplaats speciaal aangepast voor uw mobilhome in Limburg

Bij ons in Maastricht in de provincie Limburg vindt u altijd wel een staanplaats voor u mobilhome. Met onze honderd staanplaatsen zijn wij een van de grootste campings in Nederland. Onze camping is uitgerust met diverse faciliteiten, zoals douches, toiletten, gratis wifi en de mogelijkheid om gratis drinkwater te halen. Er is sinds kort ook een baan om te petanquen en een speeltuin. U kunt inchecken wanneer u wilt, maar u moet de volgende dag de camping verlaten voor 13:00u.

Aarzel niet om je vragen te stellen!

campeerplaats

Wandelen of fietsen in een rustige omgeving

In de omgeving van de staanplaats van uw mobilhome in Limburg, kunt u rustig fietsen of wandelen. Er zijn voldoende routes beschikbaar, zodat u een mooie tocht kunt uitstippelen. Vanaf de staanplaats op onze camping staat uw mobilhome twee en een halve kilometer verwijderd van het centrum van Maastricht. Ideaal dus om er al wandelend of met de fiets te geraken. Aan de camping bevindt zich ook een bushalte. Naast het centrum, biedt Maastricht ook heel wat afgelegen groene plekjes die zeker een bezoekje waard zijn.

Reserveer nu uw plek

Komt u binnenkort Limburg bezoeken? Wacht niet langer en reserveer nu een staanplaats voor uw mobilhome op onze camping in Maastricht. Als u vragen heeft kunt u ons snel en eenvoudig bereiken via het contactformulier. Schrijf u ook zeker in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes. Wilt u meer informatie over onze staanplaatsen voor een mobilhome in Limburg? U kunt altijd een mailtje sturen naar info@papillonmaastricht.nl of bel naar +32 477 53 14 43. Wij geven u graag meer uitleg over onze mogelijkheden.