Parking mobilhome Maastricht

Parking mobilhome Maastricht

Het hele jaar open
Groene omgeving
Honderd camperplaatsen

Wilt u een veilige parking voor uw mobilhome als u de stad Maastricht wil bezoeken? Op onze kampeerplaats in Limburg hebt u de perfecte parking voor uw mobilhome. Onze camping beschikt over honderd staanplaatsen waar u kunt overnachten in uw camper. U kunt de parking in Maastricht voor uw mobilhome het hele jaar door gebruiken, wij zijn altijd open.

camperplaats

Wil je graag meer weten?

De ideale parking voor uw mobilhome als u de stad Maastricht wilt bezoeken

Plant u een bezoekje aan de gezellige stad Maastricht? Laat uw mobilhome dan veilig achter op uw persoonlijke parking op onze camping in Limburg. Verken met een gerust hart de omgeving terwijl uw camper veilig staat. U kunt uiteraard ook overnachten in uw camper op onze kampeerplaats. Wij hebben voldoende staanplaatsen en een heleboel voorzieningen die u kunt gebruiken, wanneer u wilt komen kamperen in Limburg. Als ontspanning kunt u een bezoekje brengen en kinderen kunnen zich dan weer uitleven op onze gloednieuwe speeltuin.

Aarzel niet om je vragen te stellen!

campeerplaats

Een parking voor uw mobilhome als u Limburg wilt verkennen

Als u de omgeving van Limburg en Maastricht wilt verkennen met de fiets kunt u uw mobilhome veilig achterlaten op uw persoonlijke parking. Er zijn diverse wandel- en mooie fietsroutes die u kunnen helpen om de buurt te leren kennen. Kent u het kasteel van Borgharen? Zeker een bezoekje waard als u met de camper naar Limburg komt.

Reserveer nu uw plek voor uw mobilhome op onze parking in Limburg

U kunt nu al een plekje reserveren als uw mobilhome op onze camping in Maastricht. U kunt aankomen wanneer u wilt, maar we vragen wel om voor 13:00u de camping te verlaten op de dag dat u vertrekt. Als u nog vragen heeft kunt u ons altijd bereiken via het online contactformulier. Wilt u liever mailen? Stuur dan een mailtje naar info@papillonmaastricht.nl of bel naar +32 477 53 14 43. Schrijf je in op onze nieuwsbrief als u op de hoogte wilt blijven van wat onze camping allemaal te bieden heeft.