Mobilhome camping Limburg

Mobilhome camping Limburg

Het hele jaar open
Groene omgeving
Honderd camperplaatsen

Wilt u met de mobilhome een weekendje weg naar een camping in het groene Maastricht in Limburg? Onze camping in Limburg heeft honderd plaatsen waar u een mobilhome of caravan veilig kunt plaatsen. Het park is het hele jaar geopend en voorzien van allerlei faciliteiten die u kunt gebruiken. De camping in Maastricht is speciaal uitgerust voor een mobilhome, zodat u zich overal vlot kunt bewegen.

camperplaats

Wil je graag meer weten?

Op reis met de mobilhome naar een camping in Limburg

Kiest u voor een vakantie in eigen land of net over de grens? Kom dan eens met uw mobilhome naar onze camping in Maastricht, gelegen in het hartje van Limburg. Onze camping is de perfecte rustplek voor uw mobilhome. U kunt het op de camping in Limburg zelf uiteraard gezellig maken, maar u kunt de mobilhome ook gewoon veilig achterlaten en een wandeling maken in de groene natuur of met uw kinderen gaan spelen op de petanquebaan of op de speeltuin. Daarnaast kunt u ook een fiets huren en de mooiste plekjes van Maastricht ontdekken. 

Aarzel niet om je vragen te stellen!

campeerplaats

Een camping speciaal voor een mobilhome in hartje Limburg

 

Onze camping Camperplaats Maastricht is speciaal uitgerust voor uw mobilhome. Zo zorgen we dat alle plekken ruim genoeg zijn en de wegen op de camperparking breed genoeg zijn, zodat u met uw camper overal kan passeren. Uiteraard stellen wij de nodige voorzieningen ter beschikking aan u. Zo kunt u onze toiletten en douches gebruiken wanneer u wilt en kunt u gratis drinkwater halen. Op onze camping waar uw mobilhome staat, zijn huisdieren welkom. U kunt aankomen op elk moment van de dag. De dag van vertrek moet u de camping wel voor 13:00u verlaten, zodat wij alles in orde kunnen brengen voor nieuwe kampeerders. 

Neem contact op met ons en geniet van een zorgeloze kampeervakantie

Gaat u binnenkort op reis met uw camper? Kom eens langs op onze camping voor het bezichtigen van uw mobilhome. Ga op ontdekkingstocht door de streek met de fiets of kies een van de vele wandelroutes. Reserveer op voorhand uw plekje voor de mobilhome op onze camping in Maastricht en geniet van een zorgeloze vakantie. Voor meer informatie kunt u het online contactformulier invullen of een mailtje sturen naar info@papillonmaastricht.nl. Daarnaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer +32 477 53 14 43