Kamperen in Limburg

Kamperen in Limburg

Het hele jaar open
Groene omgeving
Honderd camperplaatsen

Zoekt u een plek waar u met de camper kan gaan kamperen in Limburg? Op onze kampeerplaats in Maastricht bent u altijd welkom. Wij zijn het hele jaar door open. Met honderd staanplaatsen zijn wij een van de grootste campings in Limburg en Nederland waar u uw camper een veilige plek kunt geven. Wij stellen ook verschillende faciliteiten ter beschikking van onze klanten. Onze kampeerplaats is gelegen in Maastricht aan de Maas, in hartje Limburg. U bent omgeven door een groen landschap waar u kunt genieten van de rust.

camperplaats

Wil je graag meer weten?

Kamperen in Limburg met uw camper is altijd een goed idee

Bent u op doorreis? Of komt u kamperen in Maastricht om de stad te bezoeken? Op de camperparking kunt in alle rust kamperen in Limburg. Geniet van de natuur en de prachtige omgeving. Daarnaast kunt u uw mobilhome veilig plaatsen. Wij voorzien voor alle plekken elektriciteitsvoorzieningen en als bezoeker van onze camping kunt u gebruikmaken van drinkwater en gratis wifi. Uiteraard is er op de kampeerplaats in Limburg ook de mogelijkheid om u te douchen. Alle mogelijkheden en bijhorende tarieven vindt u eenvoudig terug op onze website. Er is sinds kort trouwens ook een speeltuin en petanquebaan.  

Aarzel niet om je vragen te stellen!

campeerplaats

Ontdek de omgeving van de kampeerplaats in Maastricht

Als u wilt kamperen in Maastricht moet u zeker ook de omgeving ontdekken. Vanop onze kampeerplaats in Limburg heeft u een prachtig uitzicht op het kasteel van Borgharen. Neem dus de fiets of geniet al wandelend van de natuurrijke buurt als u wilt kamperen in Limburg. Kom tot rust aan de oevers van de Maas of maak een bezoekje aan de stad. Aan de camping vindt u een halte waar een bus u meteen naar de stad Maastricht brengt. Wij voorzien voor u ook diverse fiets- en wandelroutes en geven graag meer informatie over de omgeving en de stad Maastricht.

Vraag meer informatie en reserveer nu uw camperplek

Komt u binnenkort naar gezellig kamperen in hartje Limburg? Reserveer nu al een camperplek en kom kamperen in Maastricht. U kunt op onze kampeerplaats aankomen wanneer u dat wenst. Wij vragen wel om de camping op de afgesproken vertrekdag voor dertien uur te verlaten zodat we de plek klaar kunnen maken voor de volgende gasten. Wij zijn altijd bereikbaar via het online contactformulier als u nog vragen heeft. Wij helpen u graag verder. Als u nog meer informatie kunt u een mail sturen naar info@papillonmaastricht.nl of bel naar +32 477 53 14 43.