Camping Maastricht

Camping Maastricht

Het hele jaar open
Groene omgeving
Honderd camperplaatsen

Gaat u met de mobilhome of caravan op reis en zoekt u een camping in Maastricht bij de Maas? Bij Camperplaats Maastricht vindt u gegarandeerd een plekje. Met honderd staanplaatsen is onze camping een van de grootste in Nederland. U kunt op elk moment van het jaar een plaats voor uw mobilhome reserveren, wij zijn altijd open. Wilt u de camping verlaten? Geen probleem, bij ons staat uw camper veilig.

camperplaats

Wil je graag meer weten?

Een camping in Maastricht bij de oever van de Maas

Onze camping voor mobilhomes bevindt zich in hartje Limburg, middenin een groene omgeving. Kom volledig tot rust in de velden en bij de oevers van de Maas. Geniet van de groene omgeving en ontdek de streek al wandelend of met de fiets. Wij geven u graag meer informatie over de beschikbare wandel- en fietsroutes. Wilt u het centrum van Maastricht bezoeken? Ook dat kan eenvoudig. U kunt aan onze camping bij de Maas altijd de bus nemen richting de stad.

Aarzel niet om je vragen te stellen!

campeerplaats

Een camping met vele faciliteiten

Wij bieden onze klanten altijd het nodige comfort aan op onze kampeerplaatsen. Zo hebben wij voldoende propere toiletten en douches waar u gebruik van kunt maken. Dankzij onze gratis wifi kunt u de krant makkelijk vanop uw tablet of smartphone lezen. Uiteraard hebben wij ook elektrische voorzieningen ter beschikking op onze camperparking. Alle tarieven kunt u terugvinden op onze website. Om te ontspannen kunt u ook een bezoekje brengen aan onze petanquebaan of met uw kinderen naar de speeltuin gaan.

Reserveer nu en kom langs met uw mobilhome

Hebt u interesse om met uw camper een bezoekje te brengen aan onze camping in Maastricht bij de Maas? Vul dan snel het online contactformulier. Wilt u liever mailen? Stuur een mailtje naar info@papillonmaastricht.nl of bel naar +32 477 53 14 43. Wij geven u graag meer informatie. Schrijf u nu ook in op onze nieuwsbrief en ontdek wat er allemaal te beleven is op onze camping.