Camping Maastricht camper

Camping Maastricht camper

Het hele jaar open
Groene omgeving
Honderd camperplaatsen

Gaat u binnenkort op uitstap en bent u nog op zoek naar een camping in de buurt van Maastricht in hartje Limburg, waar u uw camper veilig kan plaatsen? Camperplaats Maastricht is de kampeerplaats die u zoekt. Wij hebben honderd staanplaatsen voor mobilhomes en zorgen steeds voor een aangenaam verblijf. U kunt met uw camper op elke dag van het jaar aankomen met uw camper in Limburg. Wij blijven het hele jaar open. Op de dag van vertrek, vragen wij u wel om de camping voor 13:00u te verlaten.

camperplaats

Wil je graag meer weten?

Dé camping in Maastricht speciaal voor uw camper

Onze camping in hartje Limburg is de ideale plek om even uit te rusten na een helse rit met de camper. Laat uw mobilhome veilig achter en ontdek de groene streek aan de oever van de Maas. Ooit al eens het kasteel van Borgharen bezocht? Vanop onze camping kunt u het middeleeuws gebouw goed bewonderen. Maak dus zeker eens een wandeling in de groene omgeving. De groene omgeving is te bewonderen vanuit heel onze kampeerplaats.

Aarzel niet om je vragen te stellen!

campeerplaats

Een camping in Limburg voor uw camper én met comfort

Wij zorgen ervoor dat u tijdens uw verblijf niets te kort komt. U kunt bij ons gratis drinkwater halen en gebruikmaken van gratis wifi. De douches die wij ter beschikking stellen zijn altijd proper en kunt u al gebruiken vanaf één euro. Alle voorzieningen en bijhorende tarieven kunt u op voorhand nakijken op onze website. Ook aan ontspanning is er gedacht: voor de kinderen is er een gloednieuwe speeltuin en we hebben sinds kort ook een petanquebaan.

Wacht niet en reserveer vandaag nog

Komt u binnenkort het prachtige Limburg bezoeken? Reserveer dan alvast het plekje voor uw camper op onze camping in Maastricht en ontdek de groene omgeving van Limburg. Al uw vragen kunt u stellen via het online contactformulier. Wij beantwoorden ze met veel plezier! Wij zijn ook altijd bereikbaar via e-mail. Stuur dus snel een mailtje naar info@papillonmaastricht.nl of bel naar +32 477 53 14 43.