Camperparking Maastricht

Camperparking Maastricht

Het hele jaar open
Groene omgeving
Honderd camperplaatsen

Hebt u thuis een mobilhome en wilt u ermee naar een camperparking in Maastricht? Camperplaats Maastricht heeft zeker nog een staanplaats voor uw mobilhome. Met honderd staanplaatsen bent u er zeker van dat we ook voor uw mobilhome nog een plekje hebben bij ons in Limburg. Wij zijn een van de grootste cameraparking in Nederland en zijn vlak naast de Maas gelegen.

camperplaats

Wil je graag meer weten?

Een cameraparking in Maastricht met vele mogelijkheden

Op de cameraparking in Maastricht kunt u kennismaken met nieuwe mensen, waardoor u het best wel gezellig kan maken. Maar ook buiten de camping valt er steeds wel iets te beleven. Wij geven u graag meer informatie over de verschillende fiets- en wandelroutes, zodat u in alle rust en kalmte de groene omgeving kunt ontdekken. Ook het centrum van Maastricht kunt u bereiken met de fiets of al wandelend. Daarnaast kunt u aan de campingparking altijd de bus nemen. De camperparking in Limburg is de ideale plek om uw mobilhome even aan de kant te laten staan en te genieten van de groene omgeving.

Aarzel niet om je vragen te stellen!

campeerplaats

Een camperparking in Limburg met vele faciliteiten

Bij ons op de camperparking in Limburg willen wij ervoor zorgen dat u niets te kort komt. Wifi en kraanwater kunt u gratis gebruiken. Voor het douchen en de elektriciteit betaalt u een kleine meerprijs. U kunt ook een balletje gooien op onze petanquebaan of met uw kinderen een bezoekje brengen aan onze speeltuin. Op onze camperparking in Limburg kunt u zowel terecht als u één nachtje wilt blijven, maar ook voor meerdere dagen bent u meer dan welkom op onze camping.

Kom langs en ontdek de groene omgeving  van Limburg

Bent u op pad met de mobilhome? Kom dan zeker naar Camperplaats Maastricht. Vul gerust het contactformulier in als u graag meer informatie gewenst had. U kunt ons ook altijd rechtstreeks bereiken door te mailen naar info@papillonmaastricht.nl of bel naar +32 477 53 14 43. Als u op de hoogte wilt blijven van wat er allemaal gebeurt op de camperparking in Maastricht in hartje Limburg, kunt u zich steeds inschrijven op de nieuwsbrief.